Lukitustekniikka
Lukitustekniikka-STY OY on Abloy®-valtuutettu lukkoliike. Toimimme mm. rakennusliikkeille aliurakoitsijana rakennusten lukitus- ja heloitusurakoissa. Erikoisosaamistamme ovat ovi-, porttiautomatiikan ja palosulkujäjestelmien lisäksi erilaiset elektroniset lukitus- ja valvontajärjestelmät, kulunvalvonta- ja rikosilmoitusjärjestelmät sekä videovalvonta.
 • Yrityksen turvallisuus
  Yrityksen turvallisuus

  Onko yrityksesi avainturvallisuus ja lukitukset ajanmukaiset? Tarvitsetko kulunvalvonnan, rikosilmoitinjärjestelmän tai videovalvonnan?

 • Kodin turvallisuus
  Kodin turvallisuus

  Turvallinen koti syntyy pienistä, yksinkertaisista asioista. Suunnitellaan yhdessä sinun kotiympäristösi ja arkesi turvalliseksi.

 • Omakotitalon rakentaja
  Omakotitalon rakentaja

  Ota yhteyttä ennen kuin ovet on tilattu ja kaapelointi on valmis. Suunnitellaan yhdessä kotisi turvajärjestelmä vastaamaan perheesi tarpeita.

 • Kotkan toimipisteen uusi osoite
  Kotkan toimipisteen uusi osoite
 • Yale Doorman
  Yale Doorman

  Uuden ajan älylukon voi avata koodilla, kulkutunnisteella tai kaukoavaimella. Kysy meiltä lisää Yale Doormanista.

Ajankohtaista

Päivitä taloyhtiönne turvallisuus

Vuosikymmeniä palvelleet ABLOY-avainjärjestelmät voivat toimia edelleen, mutta niiden avainturvallisuus ei ole enää entisensä patentin vanhennuttua. Pitkän käyttöiän aikana lukkoihin on voitu tehdä rajattomasti lisäavai...

Lue lisää

Banneri JM 600x200 V4
kampanja ylkuva
Vuosikymmeniä palvelleet ABLOY-avainjärjestelmät voivat toimia edelleen, mutta niiden avainturvallisuus ei ole enää entisensä patentin vanhennuttua. Pitkän käyttöiän aikana lukkoihin on voitu tehdä rajattomasti lisäavaimia, joiden olinpaikkaa on mahdotonta tietää varmasti.

Abloy-avainjärjestelmät (pdf)

Abloy-lukituksenvaihtoesite (pdf)

Lue lisää avainturvallisuudesta